SEGRE

MúSICA

Divulguen una notícia de la falsa mort de Britney Spears després de 'hackejar' la pàgina de Sony

Divulguen una notícia de la falsa mort de Britney Spears després de 'hackejar' la pàgina de Sony

Divulguen una notícia de la falsa mort de Britney Spears després de 'hackejar' la pàgina de Sony

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de pirates informàtics "va hackejar" el compte de la xarxa social Twitter de la discogràfica Sony Music i va divulgar la notícia falsa de la mort de l’estrella del pop Britney Spears, va informar The Hollywood Reporter.

"RIP @britneyspears" resava el tuit publicat pel compte de Sony Music poc després de les 13.00 GMT, que donava compte de la notícia falsa, seguida de l’emoticona d’una careta trista i l’etiqueta "#RIPBritney 1981-2016".

En el compte de Twitter de la companyia discogràfica es va publicar posteriorment un altre missatge, en el qual s’informava que l’artista "estava morta per accident", i que més endavant s’informaria de més detalls del cas, també seguit per la mateixa etiqueta i una altra emoticona d’una cara trista.

The Hollywood Reporter, que va publicar els missatges, finalment retirats del compte, va assegurar que una mitja hora després del primer tuit va aparèixer un altre missatge en el que un grup de pirates informàtics conegut com a OurMine es va atribuir l’autoria de la notícia falsa.

"@britneyspears encara és viva #OurMine", resava aquest últim tuit, en el que el mateix grup de pirates informàtics informava també que algú s’havia connectat al compte des d’"una nova" adreça IP, amb la qual cosa aparentment confirmava la intrusió.

Aquests missatges van ser finalment retirats i Sony Music, que no ha fet comentaris sobre l’incident, va deixar en el compte vídeos vells amb aparicions de la cantant en programes de televisió.

Els missatges de la notícia falsa, tanmateix, s’han continuat retuitejant a la xarxa social malgrat haver estat esborrats a la pàgina de Sony Music Global.

tracking