SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES CLOWNS

‘Guerra’ de paper amb els mims Mimirichi a la Llotja de Lleida

Els mims de la companyia ucraïnesa Mimirichi van presentar l’espectacle ‘Paper World’.

Els mims de la companyia ucraïnesa Mimirichi van presentar l’espectacle ‘Paper World’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El mim i l’humor van ser ahir els grans protagonistes del cicle d’espectacles de Nadal del teatre de la Llotja de Lleida. Després del musical El petit príncep i les singulars cançons del Christmas.cat, la companyia ucraïnesa

Mimirichi

, una de les més importants i reconegudes internacionalment en l’àmbit del teatre familiar, va presentar a Lleida en la jornada festiva de Sant Esteve una divertida batalla de paper per a tots els públics. Amb el muntatge Paper World, aquests mags de la pantomima i el gest han rebut tota una sèrie de premis i distincions en festivals de tot el món.

El públic de la Llotja es va sorprendre amb l’habilitat d’aquests clowns de Kíev per convertir una muntanya de papers usats en qualsevol cosa, des del dramàtic teló de fons teatral fins a imaginatius gags.

El cicle nadalenc de la Llotja culminarà divendres vinent amb accent local. La companyia lleidatana Xip Xap presentarà a les 18.00 hores (14 €/10 €) l’obra de marionetes Un nou vestit nou, per a nens a partir de 4 anys.

Amb la inclusió de cançons, música i una pinzellada d’humor, els titelles que treballen en una merceria explicaran al públic una versió diferent del clàssic conte El vestit nou de l’emperador.

tracking