SEGRE

CINE OBITUARI

La mort de Carrie Fisher ‘dóna’ 50 milions de benefici a Disney

Carrie Fisher va interpretar la Princesa Leia en els episodis IV, V i VI de la saga ‘Star Wars’.

Carrie Fisher va interpretar la Princesa Leia en els episodis IV, V i VI de la saga ‘Star Wars’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La mort de l’actriu Carrie Fisher podria suposar per a Disney un benefici d’uns 50 milions de dòlars (47 milions d’euros). Segons informa el diari The Independent, la companyia, propietària de la saga Star Wars, havia firmat una pòlissa d’assegurança amb Lloyd’s per la qual rebria aquesta quantitat en el cas que l’actriu no complís el contracte pel qual es comprometia a rodar tres pel·lícules, els episodis VII, VIII i IX.

Fisher, la llegendària Princesa Leia de Star Wars, que va morir la setmana passada a causa d’un infart, havia aparegut a l’episodi VII, Star Wars. El despertar de la força, i va deixar rodades totes les escenes de la pròxima entrega, l’episodi VIII, l’estrena del qual està prevista el pròxim mes de desembre del 2017. Tanmateix, la seua mort ha impossibilitat l’aparició en l’episodi IX, la tercera pel·lícula que s’havia compromès a rodar. En el cas que s’executés la pòlissa, seria el pagament més gran per un accident d’aquest tipus fins a la data.

S’ha de recordar que Fisher va morir el 27 de desembre al tenir un infart cinc dies abans, quan viatjava a bord d’un avió. La seua mare, l’actriu Debbie Reynolds, va morir l’endemà al patir un vessament cerebral.

tracking