SEGRE

CINEMA

Els forenses continuaran investigant la causa de la mort de Carrie Fisher

No s’ha pogut certificar què va provocar l'aturada cardíaca

Els forenses continuaran investigant la causa de la mort de Carrie Fisher

Els forenses continuaran investigant la causa de la mort de Carrie Fisher

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els forenses que investiguen la mort de Carrie Fisher no van poder certificar la causa final de la mort de l’artista, pel que continuaran amb les proves per determinar què va provocar l’aturada cardíaca que va acabar amb la vida de la princesa Leia d’"Star Wars" als 60 anys.

Segons ha informat aquest dimecres la cadena CNN, el departament de Salut Pública del comtat de Los Angeles va difondre el resultat dels certificats de defunció de Carrie Fisher i la seua mare, Debbie Reynolds, que va morir als 84 anys tot just 24 hores després de la seua filla.

En el cas de Reynolds, que va ser la protagonista de "Cantant sota la pluja" (1952), els forenses van constatar que la causa de la mort va ser un vessament cerebral.

En canvi, en la seua investigació sobre Fisher van assenyalar que va morir a causa d’una aturada cardíaca però no van determinar què va provocar el fallo del cor, per la qual cosa hauran de realitzar més proves.

Familiars i amics propers van retre homenatge a les mortes dijous passat en una cerimònia privada. Un dia després es va fer un funeral conjunt en un cementiri de Hollywood Hills.

Les restes de Carrie Fisher van ser dipositades en una urna amb la forma d’una pastilla de l’antidepressiu Prozac, una al·lusió irònica als problemes d’addiccions que va patir l’artista al llarg de la seua vida.

tracking