SEGRE

MONUMENTS MANTENIMENT

Neteja de la gespa i males herbes del Turó de la Seu

El pàrquing de pagament, en ‘stand by’

Un dels operaris de jardineria ahir adequava l’entorn del Turó de la Seu Vella.

Un dels operaris de jardineria ahir adequava l’entorn del Turó de la Seu Vella.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les baixes temperatures i la boira de les últimes setmanes havien propiciat el creixement de males herbes i gespa a l’entorn del Turó de la Seu Vella de Lleida que ahir els operaris de jardineria municipals s’encarregaven d’eliminar, sobretot a les zones de la fossa, amb l’objectiu d’arreglar la imatge que presentava el monument.

El director del Turó, Joan Baigol, va explicar que es tracta d’una tasca rutinària de l’empresa adjudicatària de la jardineria. “A la tardor sí que vam sol·licitar una sega extraordinària, però les tasques d’aquests dies formen part de la seua comesa habitual.”

En un altre ordre de coses, Baigol es va referir també a la possibilitat de convertir la plaça de la Sardana en un aparcament de pagament, ja que actualment són molts els vehicles que hi estan estacionats. “És un pla que hem d’abordar però de moment està en stand by”, va assegurar.

“Volem fer-ho de manera que perjudiqui el menys possible els lleidatans, però també hem de tenir en compte que puguin aparcar els visitants al monument, perquè ara molts turistes es troben que no poden deixar el cotxe.”

tracking