SEGRE

OBITUARI

Miguel Bosé: "Bon viatge Bimba, la meua còmplice, la meua companya, el meu amor, la meua filla"

La cantant, model i artista, de 41 anys, ha mort aquest dilluns després d’una llarga lluita contra el càncer de mama

Miguel Bosé:

Miguel Bosé: "Bon viatge Bimba, la meua còmplice, la meua companya, el meu amor, la meua filla"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dol de Miguel Bosé per la mort aquest dilluns de la seua neboda Bimba ha quedat reflectit en un missatge de comiat que el conegut músic ha publicat a les seues xarxes socials i en el qual es refereix a ella com la seua "filla".

"Bon viatge Bimba, la meua còmplice, la meua companya, el meu amor, la meua filla estimada. Guia’m", ha escrit l’intèrpret d’"Olvídame tú" en el seu perfil oficial de Twitter.

A més, la família ha demanat en un comunicat "que sigui respectada la seua privacitat en aquests difícils moments" per donar el seu últim adéu "en la més estricta intimitat" a Bimba, després d’una lluita contra el càncer "llarga, valenta i heroica", i agraeix "profundament les mostres d’afecte rebudes en tot aquest temps".

Tiet i neboda van treballar junts en nombroses ocasions i per a la memòria col·lectiva quedarà sempre un dels seus duets més exitosos, el de "Como un lobo", inclòs al disc "Papito" (2007), amb el qual el músic va celebrar 30 anys de carrera al costat dels seus companys més estimats.

tracking