SEGRE

música

Donovan, cap de cartel del Festival Músiques Disperses

El millor neo-folk, del 9 al 12 de març al Cafè del Teatre de Lleida, amb concerts íntims, de petit format i en horari matinal com a novetats

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida celebra del 9 al 12 de març l’onzena edició del MUD, Festival Músiques Disperses, un festival pioner de neo-folk en l'àmbit català i espanyol. La tinent d'alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, i el director del festival, Toni Gorgues, han presentat el festival, que en l'edició d'enguany presenta com a cap de cartell Donovan.

També hi seran presents altres artistes internacionals com Constantine, Aywa, Elektro Hafiz, Doug Shipton & Booty Carrell DJ’s

Compartiran escenari amb artistes nacionals com Maika Makovski & Brossa Quartet i Cálido Home. (vegeu programació)

El MUD és el festival de música folk organitzat per l’Ajuntament de Lleida i Guerssen, que té un format petit-mitjà i que busca l’essència, la proximitat i, sobretot, l’autenticitat. Ofereix l’oportunitat de veure artistes de renom, artistes que no han actuat a Espanya, i en alguns casos, tampoc a Europa.

El Cafè del Teatre de l’Escorxador serà l’escenari del Festival MUD, guardonat recentment amb el premi Altaveu 2016,que oferirà una visió general actualitzada del status de la música folk actual, amb múltiples i variats mestissatges entre tradició i modernitat.

El MUD incorpora en l’edició d’enguany una data a Barcelona, serà el pròxim 18 de març a la sala Barts Club. Com a novetat, el festival incorpora, per primera vegada a Lleida, els “concerts íntims”, concerts de petit format en horari matinal i d’entrada lliure, que es faran a la botiga-cerveseria Grans Records de Lleida, amb entrada lliure i aforament limitat. A més, el 17 de febrer, el Cafè del Teatre acollirà la festa de presentació del MUD’17.

La venda d’entrades

Les entrades estan a la venda a musiquesdisperses.com, al Cafè del Teatre, a les oficines de Guerssen (Pl. Amics de Lleida, s/n. Tel. 97372 5559) i a Grans Records (Alcalde Costa, 11, Lleida).

Les del concert de Barcelona, exclusivament a musiquesdisperses.com i a la taquilla de Barts Club.

Donovan

Donovan, cap de cartel del Festival Músiques DispersesMUD

tracking