SEGRE

CINE CERTÀMENS

El director manxec Pedro Almodóvar presidirà el Festival de Canes

Imatge d’arxiu del director de cine Pedro Almodóvar.

Imatge d’arxiu del director de cine Pedro Almodóvar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cineasta espanyol Pedro Almodóvar presidirà el jurat de la 70a edició del Festival de Canes, que se celebrarà entre el 17 i el 28 de maig, van anunciar ahir els organitzadors.

“Em sento agraït, honrat i una mica desconcertat. Sóc conscient de la responsabilitat que això comporta i espero estar a l’altura”, va dir el director. El festival va afirmar que està orgullós de rebre un artista únic que gaudeix d’una immensa popularitat.

D’altra banda, la Berlinale aspira aquest mes a renovar la seua vocació d’oferir fama i compromís, amb actors com Richard Gere, Penélope Cruz o Hugh Jackman i una àmplia llista d’aspirants a l’Ós, amb temes que van des de la colonització a l’Amèrica Llatina fins al món convuls actual.

Entre les pel·lícules a concurs hi haurà The dinner, basada en el best-seller de Herman Koch i dirigida per Oren Moverman, amb Richard Gere. Fora de concurs, animarà la catifa roja Penélope Cruz, amb La reina de España, de Fernando Trueba, i Álex de la Iglesia estrenarà El bar, una mostra de l’“explosiu humor espanyol”.

tracking