SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES ESPECTACLES

El Circ Històric Raluy atansa a Tàrrega la seua última obra, ‘Fortius’, fins diumenge

El regidor de Cultura, Raül Palacios, va donar la benvinguda al circ.

El regidor de Cultura, Raül Palacios, va donar la benvinguda al circ.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circ Històric Raluy oferirà aquest cap de setmana, des d’ahir i fins diumenge, a Tàrrega un total de sis funcions del seu nou espectacle, Fortius. Es tracta d’una de les companyies referents a Catalunya, que amb aquesta producció proposa un viatge enrere en el temps cap a les arrels del circ més clàssic i genuí.

La troupe aglutina al voltant d’una cinquantena d’artistes i tècnics. En la seua funció ofereixen una desena de números entre els quals destaquen la força, les acrobàcies i la comicitat dels pallassos Globo, Francis Bill i Bobylev, habitual del Festival de Circ de Montecarlo.

Els abonats de la Temporada de Teatre de Tàrrega poden adquirir dos entrades al preu d’una. A més, durant aquests dies, els alumnes d’una escola de la ciutat portaran a terme una visita guiada i pedagògica a les instal·lacions del Circ Històric Raluy, que es troba instal·lat a l’Hort del Barceloní. A banda de l’espectacle d’ahir, l’obra podrà veure’s avui (18.30 hores), demà 4 de febrer (17.00 i 19.30) i diumenge 5 de febrer (12.15 i 18.00).

tracking