SEGRE

TRADICIONS TEATRE

Segona Passió Medieval de Cervera, amb més vestuari

A l’església de Santa Maria el 4 de març

Un moment de la representació de l’any passat.

Un moment de la representació de l’any passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’església de Santa Maria de Cervera acollirà per segon any consecutiu l’escenificació del Misteri de la Passió. Es tracta de la Passió medieval, que el dia 4 de març portarà a escena una quarantena d’actors dirigits per Pep Oriol interpretant la Passió de Crist més antiga de Catalunya, tal com es feia al segle XVI i al mateix escenari que fa cinc-cents anys.

La funció es desenvolupa sense l’ajuda de megafonia ni llum elèctrica, emulant els orígens. També té especial rellevància el vestuari, que recrea el de l’època, tant en estètica com en teles i colorit.

Precisament les novetats d’aquest any s’han centrat en l’ampliació de la indumentària, a més de la inclusió d’elements escenogràfics a la boca de l’infern.

La representació suposarà el preludi de la tradicional temporada de La Passió a la capital de la Segarra. A més a més, el mateix dia de la representació, el 4 de març, tindrà lloc a Cervera la presentació de totes les representacions de la Federació Catalana de Passions, de la qual formen part Olesa de Montserrat, Ulldecona, Esparreguera, Molins de Rei i Vilalba dels Arcs, a banda de Cervera.

tracking