SEGRE

El concurs periodístic Josep Pernau premia cartes sobre la mort, l'educació i els refugiats

“La mort té un preu”, de Guerau Masagué, “Peixos escaladors” d’Alba Seró i “Sabates” de Maria Borrell són els textos guanyadors d’aquest premi per a alumnes d’ESO, Batxillerat i cicles formatius

Foto de família de l'acte d'entrega dels premis.

El concurs periodístic Josep Pernau premia cartes sobre la mort, l'educació i els refugiatsAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’onzena edició del concurs periodístic Josep Pernau de Lleida ha premiat tres cartes que reflexionen entorn a la mort, el sistema educatiu i els refugiats i Europa. La tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, ha donat a conèixer els noms dels guanyadors que han estat: “La mort té un preu”, de Guerau Masagué, alumne de 2n d’ESO de l’Institut Samuel Gili i Gaya; “Peixos escaladors” d’Alba Seró, de 4t d’ESO de l’institut Ronda i “Sabates” de Maria Borrell, de 1r de Batxillerat de l’Institut Samuel Gili i Gaya, són els textos guanyadors en les diferents categories.

Parra ha lliurat els premis amb el director dels serveis territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, i el president de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Rafa Gimena, en l’acte que s’ha fet al Saló de Sessions de la Paeria.

Enguany han entrat en la fase de concurs 295 treballs: 96 de 1r cicle d’ESO, 106 de 2n cicle d’ESO i 93 de Batxillerat i CF. 18 centres educatius d’ensenyament secundari, públics i concertats / privats han participat, amb la implicació de 38 professors/es de llengua catalana i castellana.

Les cartes guanyadores es publicaran als diaris lleidatans, com SEGRE, i també se’n farà difusió a través d’emissores de ràdio. El director de SEGRE, Santiago Costa, ha format part del jurat.

tracking