SEGRE

CONCERTS GRUPS

La música de Lleida arriba al bressol d'Elvis Presley

El grup de versions Tremendos ofereix els primers concerts a Nashville || Van interpretar ‘Som de l’Oest’, de Lo Pardal Roquer

La música de Lleida arriba al bressol d’Elvis Presley

La música de Lleida arriba al bressol d’Elvis Presley

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de versions lleidatà Tremendos ja ha arribat al bressol del rock i dilluns passat va oferir el seu primer concert als Estats Units. Concretament, al Honky Tonk Higway de Nashville, on entre altres peces van interpretar part de la cançó Som de l’Oest, de Lo Pardal Roquer, acompanyats per un músic local amb el pedal steel guitar, segons van detallar ells mateixos a la seua pàgina de Facebook.

D’allà es van desplaçar a Jackson, a Tennessee, on van visitar la casa d’un dels pioners del rockabilly, el músic Carl Perkins, ara reconvertida en el Rockabilly Museum, on van poder tocar alguns acords amb una de les guitarres de l’autor del Blue Suede Shoes. Per si fos poc, van comptar amb un guia de luxe, Henry, un veterà del lloc amic de Perkins i del rei del rock, Elvis Presley. No van voler desaprofitar l’oportunitat de visitar la zona de Beale Street a Memphis, i sobretot, la sastreria Lansky, on a Elvis Presley li confeccionaven els seus característics vestits, ni de visitar els neons de Sun Records, l’estudi d’enregistrament on es considera que va nàixer el rock’n’roll.

Els membres del grup Tremendos han iniciat aquest viatge, que culminarà el dia 12, amb la intenció de celebrar el seu concert número 1.000 al bressol del rock. De moment tenen previst un parell de jam sessions, l’última demà.

Així mateix, ahir explicaven a la seua pàgina de Facebook que els mitjans locals s’hi havien interessat i que a més, estaven gestionant possibles concerts.

La música de Lleida arriba al bressol d’Elvis Presley

La música de Lleida arriba al bressol d’Elvis Presley

tracking