SEGRE

MÚSICA CONCERT

Òpera de Granados, també infantil

Més de 300 alumnes del Conservatori de Lleida interpreten una versió de ‘Follet’ en el 150 aniversari del compositor lleidatà || Colofó a la setmana cultural del centre

L’Auditori va acollir la clausura de la setmana cultural del Conservatori, amb una cantata basada en l’òpera ‘Follet’, d’Enric Granados.

L’Auditori va acollir la clausura de la setmana cultural del Conservatori, amb una cantata basada en l’òpera ‘Follet’, d’Enric Granados.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de 300 alumnes de l’Escola i Conservatori de Música de Lleida, entre cantants i instrumentistes, van participar ahir en la cantata La història de Nadal i el Follet de la cova del diable, una adaptació per als més petits de l’òpera Follet, que Enric Granados va compondre el 1903. La cantata va posar el colofó a la setmana cultural del Conservatori, que va voler sumar-se així a la celebració aquest any del 150 aniversari del naixement del pianista i compositor Enric Granados. La posada en escena d’aquesta òpera infantil va comptar amb la participació de la soprano Laura Crespo i el tenor Joan Mas, i de Maria Hernández com a narradora, sota la direcció musical de Dolors Ricart. Abans de l’espectacle, la regidora de Cultura, Montse Parra, va presidir l’entrega dels diversos premis dels concursos d’arts plàstiques i d’interpretació musical entre els alumnes del centre.

D’altra banda, l’escola L’Intèrpret celebrarà a partir de dilluns la setmana cultural amb més de cinquanta tallers diferents amb l’objectiu d’atansar i familiaritzar l’alumnat sobre l’òpera i el musical. A més, cada tarda el centre obrirà al públic en una activitat de difusió musical amb diversos protagonistes: la mezzosoprano lleidatana Marta Infante, el pianista Antoni Tolmos o el director musical Arnau Vilà (OT, Tu cara me suena), entre d’altres.

tracking