SEGRE

MÚSICA ANUNCI

L'edició especial del Dr. Music Festival a Àneu, del 12 al 14 de juliol del 2019

L’edició commemorativa del Dr. Music Festival a les Valls d’Àneu se celebrarà el cap de setmana del 12 al 14 de juliol del 2019, segons es va desvelar ahir en la presentació internacional de l’esdeveniment a Londres. L’acte va tenir la presència del president de la Diputació i diversos alcaldes de la zona. Els abonaments per al festival ja podran comprar-se al maig

Un moment de la presentació ahir en un club del Soho de Londres de l’edició especial del Dr. Music Festival el juliol del 2019.

Un moment de la presentació ahir en un club del Soho de Londres de l’edició especial del Dr. Music Festival el juliol del 2019.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sobirania alimentària. Aquest serà el lema de l’edició especial del Dr. Music Festival, que se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de juliol del 2019 a Escalarre per commemorar la 20a edició del festival que el 1996 va revolucionar les tranquil·les Valls d’Àneu. Així ho va confirmar ahir el pallarès Neo Sala, creador del Dr. Music, durant una presentació internacional del projecte en gran al Groucho Club de Londres davant d’unes 150 persones, entre elles els mànagers i representants de Red Hot Chili Peppers, Mark Knopfler, Arcade Fire i Robie Williams, entre d’altres. Sala va estar acompanyat del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el vicepresident i responsable de Turisme, Gerard Sabarich, i altres autoritats, en el que va ser tota una declaració d’intencions que va visibilitzar el suport de la corporació provincial al certamen.

“Serà promoció econòmica, turística i cultural per al territori”, va afirmar Reñé. Malgrat que en algun moment s’havia especulat que s’avançaria la primera estrella musical que se sumaria al cartell, no va ser així. “Encara és massa aviat”, va dir Sala. Això sí, hi va haver una estrella, però gastronòmica: el xef Albert Adrià. I no només perquè es va encarregar en persona del càtering de la festa de presentació del projecte sinó que perquè el 2019 les 55 persones que formen el seu equip tancaran el seu cobejat restaurant Tickets de Barcelona i es traslladaran també a Escalarre.

Des de la mitjanit d’ahir estava previst que quedés activat un sistema de sol·licitud de prereserves al web doctormusicfestival.com. Els primers abonaments per assistir a aquesta denominada reincarnation edition es podran adquirir a començaments de maig, a un preu inicial de 175 euros per als tres dies. A més, els que puguin demostrar que van estar en alguna de les edicions de 1996, 1997 o 1998 tindran un descompte addicional de 50 euros. Així mateix, a partir de l’1 de març començarà una campanya a Facebook (www.facebook.com/doctormusicfestival) a través de la qual es podrà obtenir un descompte de 50 euros, amb la qual cosa el preu inicial quedaria en 125 euros.

NEO SALA DIRECTOR DEL DR. MUSIC «Amb artistes en actiu dels anys anteriors i altres de nous» “El meu somni seria que el festival fos el millor dels artistes d’edicions anteriors encara en actiu i artistes nous de poprock”, va explicar Neo Sala. El responsable de Dr. Music va afirmar que “també volem que el festival tingui un missatge clar a favor de la sostenibilitat i la sobirania alimentària”. Sala va assegurar que “treballant amb la Diputació, el consell comarcal i els alcaldes impulsarem el consum de productes de la zona i la promoció d’aquest tipus d’alimentació, perquè la gent conegui la diferència que hi ha entre una poma de Lleida i una altra que procedeix de milers de quilòmetres, un viatge que a més comporta molt consum de combustible i contaminació”.

JOAN REÑÉ PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ «Promoció econòmica i cultural per al territori» El president de la Diputació, Joan Reñé, es va mostrar convençut que la futura edició del Dr. Music Festival suposarà una “promoció econòmica, artística i cultural per al territori”. Encara estan estudiant les fórmules de col·laboració, però a banda d’una previsible i encara no quantificada aportació econòmica, tindrà pes l’ajuda en “infraestructures i mobilitat d’equipaments”.  Així mateix, segons la seua opinió, serà molt important l’aposta de Dr. Music pels productes de proximitat del Pirineu de Lleida. En aquest sentit, el responsable de Turisme de la corporació, Gerard Sabarich, va assegurar que amb el festival “la promoció per a la zona serà impagable”.

Un moment de la presentació ahir en un club del Soho de Londres de l’edició especial del Dr. Music Festival el juliol del 2019.

Un moment de la presentació ahir en un club del Soho de Londres de l’edició especial del Dr. Music Festival el juliol del 2019.

tracking