SEGRE

MúSICA

Pau Donés explica la seua lluita contra el càncer en un documental

S’estrena aquest dimecres a Movistar +

Pau Donés explica la seua lluita contra el càncer en un documental

Pau Donés explica la seua lluita contra el càncer en un documental

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant i compositor Pau Donés explica la seua lluita contra el càncer de còlon que li van diagnosticar l’agost de 2015 al documental "Jarabe contra el cáncer" que estrenarà aquest dimecres a la nit el canal #0 de Movistar +.

El fundador de Xarop de bastó i autor d’èxits com "La flaca" o "Depende" busca desestigmatitzar i donar visibilitat a la malaltia i a les seues reflexions en aquest documental que explica amb imatges filmades per ell mateix i la direcció d’Albert Solé.

El documental mostra com el músic no ha cessat la seua activitat i ha tractat de continuar fent una vida "el més normal possible, sense drames i amb realisme", indica la cadena en un comunicat.

"Jarabe contra el cáncer" és a més el retrat de la lluita diària contra la malaltia a l’hospital públic Vall d’Hebron, a través de l’experiència de Pau, i també d’uns altres dos pacients com Marc i Meritxell i d’una infermera, Carol

L’objectiu és "reivindicar el treball abnegat i sovint poc reconegut dels professionals de la sanitat pública".

El passat 8 de febrer Pau Donés va comunicar a través del seu blog que, un any després de tenir un càncer de fetge i tenir "els marcadors tumorals a zero", li havia estat diagnosticat "un petit tumor" al peritoneu.

El cantant va explicar que portava un any i mig "formidable", gaudint de la família i del temps lliure, encara que amb moltes ganes de tornar als escenaris, quan se li va detectar el nou tumor, i va anunciar la seua decisió de seguir endavant amb la seua atapeïda agenda per al 2017.

Aquest 21 de febrer, el cantant de Jarabe de palo ha editat un llibre titulat "50 Palos", en el qual repassa la seua vida, marcada pel suïcidi de la seua mare, algun fracàs amorós sonat i molts alts i baixos professionals.

El 10 de març sortirà a la venda el seu nou disc, del qual ja ha vist la llum el vídeo del senzill "Humo", en el qual parla dels sentiments i sensacions que ha despertat en ell la malaltia.

Poc després, el 18 de març iniciarà la gira de presentació d’aquest nou treball discogràfic a Mèxic i seguirà pels Estats Units abans d’aterrar a Espanya el mes de maig.

tracking