SEGRE

MúSICA

Pau Donés: "La meua vida i els meus somnis són el present"

El cantant de Montanui presenta "50 Pals", el seu nou disc, el seu nou llibre i una gira

Pau Donés:

Pau Donés: "La meua vida i els meus somnis són el present"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Entre flaixos de fotògrafs, càmeres de televisió i periodistes, el cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, ha presentat "50 Palos", el seu nou disc, el seu nou llibre i una gira, sense rebutjar cap pregunta sobre el càncer que pateix i afirmant que ara la seua vida i els seus somnis "són el present".

A la sala Tenor Viñas del Liceu, Donés ha fet broma que mai no havia tingut tanta gent en una roda de premsa - "ja sé que no és per allò del càncer" - i s’ha mostrat molt il·lusionat amb els seus nous projectes, que pensa "disfrutar al màxim", encara que no ha amagat que ha de continuar amb la quimioteràpia.

"No m’estic morint. Tinc càncer, ja està", ha proclamat, i ha continuat indicant que està bé, que viu el dia a dia com qualsevol, encara que en els dos últims anys hagi hagut de deixar els escenaris per la malaltia.

Tanmateix, i encara que no sigui bon conseller, ha demanat tant els que estan sans com els que es troben en una situació semblant a la seua: "Enjoy', que és una paraula que m’agrada molt, així en anglès, però que és gaudiu", ha ressaltat.

Així mateix, ha considerat que en les societats occidentals la gent viu espantada: "Ens acolloneix tant la mort com la vida".

Segons el seu parer, tanmateix, cal "perdre una mica la por de viure, al fracàs, a decidir".

La gira de Jarabe de Palo comença el març a Mèxic i després al maig el grup estarà a Espanya, en escenaris com el teatre Victoria Eugenia de Sant Sebastià, el Liceu (on ja porta venudes el 92 % de les entrades i s’està plantejant organitzar un nou concert per a finals d’any o principis de 2018), el teatre Lope de Vega de Sevilla, el Teatre Jovellanos de Gijón o el Teatre Alcalá de Madrid.

tracking