SEGRE

CINEMA

'Es por tu bien' arrabassa el número 1 a '50 sombras más oscuras'

Aconsegueix més de 235.000 espectadors en un primer cap de setmana en cartellera

'Es por tu bien' li arrabassa el número 1 a '50 sombras más oscuras’

'Es por tu bien' li arrabassa el número 1 a '50 sombras más oscuras’

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb una recaptació d’1,5 milions d’euros i més de 235.000 espectadors en el seu primer cap de setmana, la comèdia de Telecinco "Es por tu bien" li ha arrabassat el número 1 a taquilla a "50 sombras más oscuras", que cau al segon lloc.

Protagonitzada per José Coronado, Javier Cámara i Roberto Álamo, la pel·lícula és una comèdia de tòpics sobre tres cunyats que no se suporten però que s’alien per protegir les seues filles del que consideren la influència nefasta dels seus respectius nòvios: un nini, un rastaflauta i un argentí de 46 anys.

Dirigida per Carlos Therón ("Fuga de Cerebros 2"), amb guió de Manuel Burque i Josep Gatell, "Es por tu bien" ha aconseguit la millor obertura de cinema espanyol en el que va d’any i s’exhibeix a 382 pantalles en total.

La segona entrega de la trilogia eròtica basada en les novel·les d’E.L. James, "50 sombras más oscuras", roman al segon lloc amb una recaptació de 0,9 milions d’euros en el seu tercer cap de setmana que se sumen als més de 9 milions que ja acumulava.

Al tercer lloc se situa la superproducció a cavall de Hollywood i la Xina "La gran muralla", amb 0,8 milions d’euros, seguida de la pel·lícula benèfica de Paco Arango, "Lo que la verdad importa", que suma 0,5 milions d’euros en el seu segon cap de setmana, i "Batman, la Lego pel·lícula", amb 0,4 milions.

tracking