SEGRE

AUDIOVISUAL

Alumnes de l'Escola Leandre Cristòfol produeixen un reportatge al Magical

Els alumnes treballen al Magical.

Els alumnes treballen al Magical.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre estudiants de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol (EAM) utilitzen les instal·lacions del Magical Media per realitzar pràctiques amb el Canal Taronja, televisió que forma part de la xarxa local a la Catalunya central, gràcies a un conveni amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat. Es tracta de Míriam Barbulescu, Natalia Castellanos, Diana De Bas i Arnau Fernàndez. En concret, elaboren als equipaments situats a Gardeny un reportatge sobre els estudis d’equitació que es duen a terme a l’IES de Mollerussa, i l’emissió del qual està prevista que tingui lloc ben aviat.

Val a recordar que entre les últimes produccions que ha anunciat el Magical destaca la minisèrie Vida Privada dirigida per Sílvia Munt i basada en una obra de Josep Maria de Sagarra. La minisèrie, de dos capítols de 85 minuts i amb un pressupost proper a dos milions d’euros, es rodarà a Lleida i Cervera. Els actors protagonistes seran Pablo Derqui i Francesc Garrido i completaran el repartiment Àgata Roca, Pep Cruz, Maria Molins i Pedro Casablanc.

També està prevista l’adaptació a la televisió de les novel·les de Montse Sanjuan protagonitzades per la sergent dels Mossos d’Esquadra Anna Grimm.

tracking