SEGRE

"Moviment pèlvic" de Les Absentes, 5.000 visualitzacions en una setmana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El videoclip "Moviment pèlvic" del grup del Solsonès Les Absentes ja ha superat les 5.000 visualitzacions a Youtube en una sola setmana. Es tracta del segon clip del grup, extret de l'àlbum Remena!

"Moviment pèlvic" és una adaptació de la cançó "The Time Warp", tema central de la pel·lícula musical The Rocky Horror Picture SHow i s'ha convertit en un dels temes més icònics del grup. El vídeo ha estat gravat íntegrament al Solsonès per la productora OMEN Produccions i ha comptat amb la col·laboració d'actors i actrius locals, a més de la periodista Mònica Terribas. 

Amb aquesta presentació, Les Absentes donen el tret de sortida a la nova gira de concerts Gira la Pelvis 2017 que començarà el 16 d'abril, a una de les festes populars més importants del país les Caramelles de Súria, en un concert amb Oques Grasses i Doctor Prats.

Músics del Solsonès Les Absentes, amb més de 300 concerts a les seves espatlles, són una agrupació de músics del Solsonès. Mesclen tonades de tota la vida, melodies de grans èxits internacionals i ritmes dansables amb lletres de cançons arxiconegudes i pròpies.

alt

Les Absentes - Moviment Pèlvic

tracking