SEGRE

El ple aprova el reconeixement de factures pendents de la Paeria

També dóna llum verda a la modificació del traçat de l’avinguda Víctor Torres en el tram que connecta amb Torre Salses

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de la Paeria ha donat el seu vist i plau aquest divendres a la liquidació dels pressupostos del 2016 i al pagament de les factures pendents per valor d'1,5 milions d'euros amb els vots a favor del PSC i Ciutadans i les abstencions del PDCAT, Unió i el PP.

L'equip de Govern de la Paeria (PSC) s'ha mostrat satisfet per l'aprovació de la liquidació dels pressupostos del 2016 i de les intervencions, fins i tot, de l'oposició, perquè s'ha reconegut una millora de la situació respecte la de l'any passat.

De la seua banda, grups com el PDCAT i Unió, la Crida o el Comú han assenyalat despeses no pressupostades en festes populars i també en celebracions de les cases regionals. S'ha criticat també la manca d'inversió social i la postura de Ciutadans en la votació.

Tot just abans de la votació d'aquest punt, el Grup Dones Lleida ha entrat al ple en una protesta silenciosa amb pancartes. Ho han fet per demanar la destitució del president de Societat Civil Catalana, Mariano Gomà, com a membre del Consell Municipal de Patrimoni per fer declaracions masclistes a les xarxes socials.

El ple de la Paeria ha aprovat també reajustar el traçat de l'avinguda Victor Torres, en el seu tram que connecta amb Torresalses, és a dir la zona SUR 42. S'ha aprovat amb els vots a favor del PSC, el PP i Ciutadans. La resta de grups hi han votat en contra al·legant interessos privats i greus irregularitats en la tramitació dels expedients.

segueix en directe el ple de la paeria

L'ordre del dia del ple ordinari

Un moment del ple de la Paeria

El ple aprova el reconeixement de factures pendents de la PaeriaMagdalena Altisent

tracking