SEGRE

MÚSICA GRUPS

Pau Donés ‘assaja’ a Vielha la gira americana de Jarabe de Palo

Pau Donés, la setmana passada a Era Audiovisuau de Vielha assajant al capdavant de Jarabe de Palo.

Pau Donés, la setmana passada a Era Audiovisuau de Vielha assajant al capdavant de Jarabe de Palo.JAUME TURMO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pau Donés al capdavant de Jarabe de Palo ha assajat la seua nova gira musical, que tenia previst començar ahir a la nit a la ciutat mexicana de Monterrey, a la sala Era Audiovisuau de Vielha.

El cantant ribagorçà, nascut a Montanui, va estar diversos dies de la setmana passada amb el seu grup a la capital aranesa per preparar una gira que el portarà fins al 15 d’abril per una dotzena de ciutats dels Estats Units, des de Phoenix fins a Miami, passant per San Antonio, Dallas, Houston, Nova Orleans, Atlanta, Orlando o Tampa, entre d’altres.

Pau Donés va presentar el mes passat el nou disc i també un llibre, titulats 50 palos, després de complir 50 anys el 2016 i del vintè aniversari del grup. Tot un repte que combinarà amb el tractament del càncer que pateix, ja que l’artista no ha amagat que haurà de seguir amb la quimioteràpia. En aquest sentit, va assegurar que fins i tot aprofitarà la gira per seguir tractaments en hospitals nord-americans.

Després d’actuar el passat 18 de març en el Festival Vive Latino, a Ciutat de Mèxic, tot el grup va aprofitar uns dies per desconnectar a la Val d’Aran i preparar l’escenografia, projeccions i llums de la gira a porta tancada a la sala Era Audiovisuau de Vielha.

tracking