SEGRE

CINEMA

"La dona de l’animal" guanya la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya

El Premi a la Millor Actriu ha recaigut en Lola Amores per "Santa i Andrés", mentre que el Premi al Millor Actor ha estat per a Alan Sabbagh per l’argentina "El Rey del Once"

"La dona de l’animal" guanya la Mostra de Cinema Llatinoamericà de CatalunyaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pel·lícula colombiana "La dona de l’animal" ha guanyat el Premi Movistar+ al Millor Llargmetratge de la 23 edició de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya i el seu director, Víctor Gaviria, ha aconseguit el Premio Obra Social de la Caixa al Millor Director.

Segons ha informat l’organització, el Premi a la Millor Actriu ha recaigut en Lola Amores per "Santa i Andrés", una pel·lícula de producció cubana, francesa i colombiana, mentre que el Premi al Millor Actor ha estat per a Alan Sabbagh per l’argentina "El Rei de l’Once".

El Premio Casa América Catalunya al Millor Guió també ha estat per a Víctor Gaviria per "La dona de l’animal", pel·lícula que també s’ha emportat el Premio Radio Exterior d’Espanya.

Els premis del públic han recaigut en "La dona de l’animal", "Clever" (Uruguai) i "Nieve Negra" (Espanya-Argentina).

A la secció oficial de documentals, el Premi al Millor Documental ha estat per a "els ofesos" (El Salvador-Mèxic), la Menció Especial per a "El monstre a la pedra" (França) i el premi del públic per als dos documentals anteriors i per a "El vent sap que torno a casa" (Xile).

Finalment, el Premi al Millor Curtmetratge ha estat per a "el home elèctric" (Xile) i la Menció Especial per a "Time Code" (Espanya).

tracking