SEGRE

MÚSICA

Fase final del Directe, dissabte i diumenge amb set grups al Cafè del Teatre

Grups guanyadors del Directe, l’any passat al Cafè del Teatre.

Grups guanyadors del Directe, l’any passat al Cafè del Teatre.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La fase final de l’edició d’aquest any del concurs musical juvenil Directe, organitzat per la Paeria, es desenvoluparà el cap de setmana vinent al Cafè del Teatre de Lleida amb les actuacions de set grups lleidatans. Des del 2014, el concurs és la Mostra de Música Jove del Segrià, després de l’acord de col·laboració de l’ajuntament de Lleida amb el consell comarcal del Segrià i els consistoris d’Alcarràs, Alpicat i, aquest any també Torrefarrera per obrir el certamen juvenil a grups de la comarca.

La final del Directe arrancarà dissabte a partir de les 22.00 hores amb les actuacions de 4DBOY (electrònica), Delplan (rap), Los Djangos (hip-hop) i Falçament (ska, rock, punk). El concurs seguirà diumenge a partir de les 19.00 hores amb Yuriy Salud (cançó d’autor), Thinkin’Wild (indie-folk) i Blue Rain (pop, rock). El veredicte final i l’entrega de premis tindrà lloc el mateix diumenge després de l’últim concert, cap a les 21.30 hores.

Val a recordar que el primer premi d’aquest any és una actuació remunerada amb 1.350 euros a la Festa Major de Lleida 2017 i la producció d’un vídeo musical de tres temes en directe. També hi ha tres premis més d’actuacions remunerades (675 euros) en festes o activitats de Torrefarrera, Alpicat i Alcarràs.

tracking