SEGRE

MÚSICA

Cançó i gastronomia al juliol en un festival al Pallars Jussà

El Talarn Music Experience, amb Joan Dausà, Joana Serrat i Bigott, entre d’altres

Imatge promocional del cantautor Joan Dausà.

Imatge promocional del cantautor Joan Dausà.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Del 28 al 30 de juliol, el Pallars Jussà acollirà la segona edició del festival de músiques d’autor Talarn Music Experience, amb sessions que uniran els recitals i la gastronomia a partir de les actuacions d’artistes de referència i veus emergents de l’actual panorama musical indie català. El cartell de cantants estarà format per Joana Serrat, Joan Dausà, Ramon Mirabet, Bigott i el duo Jo Jet i Maria Ribot. El certamen es va estrenar l’any passat a Lo Quiosc, un bar restaurant situat en un punt privilegiat al costat del pantà de Sant Antoni, a la C-13 al terme municipal de Talarn, integrat a l’entorn d’un mirador natural. El festival va acollir llavors les actuacions d’Adrià Puntí, Sanjosex, Blaumut, Xarim Aresté i Mikel Erentxun.

El programa d’aquest pròxim estiu arrancarà el divendres 28 de juliol amb el saragossà Borja Lando, que dóna vida a Bigott, el seu projecte musical més recent, una barreja de pop folk psicodèlic amb un estil molt personal. La tardor passada va publicar el seu últim àlbum fins ara, titulat My Friends Are Dead, amb vuit temes en anglès. Completarà la vetllada la cantautora de Vic Joana Serrat, d’estil folk d’arrel americana amb tocs de pop i que canta majoritàriament en anglès, i també en català. L’any passat va publicar el disc Cross the Verge i també un Ep, Grabolosa. Serrat va rebre el 2016 el premi dels oients d’iCat.cat al millor disc de l’any.

El dissabte 29 de juliol serà el torn del cantautor de Sant Feliu de Llobregat Ramon Mirabet. L’any passat va publicar el seu segon àlbum d’estudi, Home Is Where The Heart Is. La nit musical es completarà amb el duo de Manresa de guitarra i veus format per Jo Jet (Jordi Jet Serra) i Maria Ribot, que van publicar l’any passat l’àlbum Lliure o descansar.

El Talarn Music Experience culminarà el diumenge 30 de juliol amb l’actuació del cantautor i actor barceloní Joan Dausà, que el 2014 va guanyar un Premi Gaudí per la banda sonora de la pel·lícula Barcelona nit d’estiu. Després d’un doble concert al Palau de la Música Catalana, l’any passat es va prendre un temps de descans abans de seguir amb la seua carrera.

tracking