SEGRE

AUDIOVISUAL

Comencen aquest dimecres a la UdL les sessions Movistar+ de la Mostra

Imatge del documental ‘Life, animated’, que s’exhibirà a les sessions de Movistar +.

Imatge del documental ‘Life, animated’, que s’exhibirà a les sessions de Movistar +.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La UdL acollirà avui dimecres la primera de les sessions de Movistar+ en col·laboració amb la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida. Serà a les 17 h amb la projecció de Richard Linklater: retrat de l’indie americà. Dirigit per Louis Black, fundador del festival SXSW, i per Karen Bernstein, el documental avança a través de la trajectòria del director, buscant col·laboradors que considerin important treballar de forma “pura” per arribar a les històries. Entre els cameos destaquen els de personatges com Ethan Hawke, July Delpy o Jack Black.

La següent cita serà el 24 d’abril (9 h), quan s’exhibirà el documental Life, animated. Nominat a l’Oscar al Millor Documental, és el captivador i emotiu relat sobre Owen Suskind, un nen que a causa de l’autisme és incapaç de relacionar-se amb l’exterior. Tanmateix, la família troba una via de comunicació amb ell a través de les pel·lícules de Disney.

Finalment, el cicle acabarà el dia 3 de maig amb una cita doble. A les 11.00 hores, Dani Campos i Yago Mariño impartiran una master class sobre com es realitza cada episodi de Diario Vice. A les 17 h, Jon Sistiaga parlarà als assistents de la sèrie documental Tabú i es projectarà l’episodi Y al final, la Muerte... Prólogo.

tracking