SEGRE

MÚSICA

Elton John cancel·la concerts per una “estranya” infecció

El cantant britànic Elton John, durant un dels seus concerts.

El cantant britànic Elton John, durant un dels seus concerts.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’artista britànic Elton John ha cancel·lat els seus pròxims concerts a Las Vegas (Nevada), on havia d’actuar durant l’abril i el maig, al contreure una “dolorosa i inusual infecció bacteriana”, segons van indicar aquest dimarts els seus publicistes.

El cantant, de 70 anys, s’ha vist obligat a suspendre els vuit concerts que havia de fer a la ciutat del pecat, entre el 25 d’abril i el 5 de maig, al caure malalt durant la seua gira per Sud-amèrica. “Durant el seu vol de tornada des de Santiago de Xile, es va posar molt malalt. A l’arribar a Anglaterra, va ser atès pels seus metges i va ingressar en un hospital, on immediatament es va sotmetre a un tractament per eliminar la infecció.

Després de passar dos nits en cures intensives i una estada a l’hospital, va sortir del centre el dissabte 22 i ara reposa a casa seguint els consells del metge.” Els publicistes van indicar que la infecció contreta pel britànic és “estranya i potencialment mortal”.

En qualsevol cas, s’espera que es recuperi del tot i torni als escenaris el 3 de juny a Twickenham (Anglaterra). Les cancel·lacions també inclouen l’espectacle del 6 de maig a Bakersfield (Califòrnia). Està previst que al desembre actuï a Barcelona.

tracking