SEGRE

Pallassos i bufons aquest cap de setmana a Alcoletge

Vint artistes participaran en el festival familiar Buuuf!

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana torna, un any més, als carrers d’Alcoletge el Festival de Pallassos i Bufons Buuuf!, amb la participació d’una vintena d’artistes que ompliran els carrers i les places de la localitat amb una quarantena d’espectacles. L’equip Buuuf!, format per Magí Valls i Xavier Pla, han dissenyat aquesta nova edició amb la intenció de reconèixer la cultura dels pallassos i bufons juntament amb activitats per divertir i sorprendre el públic. Com a novetat, els organitzadors han decidit crear el premi Buuuf!, que s’entregarà diumenge a professionals no coneguts que tinguin una trajectòria social.

El cap de setmana

La Carpa del Circ Xic repeteix per acollir el seu espectacle i la secció Buuuf-et! amb actuacions d’una durada de trenta minuts. Alguns dels artistes que formaran part d’aquesta edició són Marcel Gros, Fadunito, Jango Edwards, Totó el Payaso, El Negro y el Flaco, Circ Xic i Chocochurry, David Soria, Mabsutins, Professor Karoli, Titànicas Company i Arritmados, entre d’altres. A més, s’han programat dos tallers formatius a càrrec dels artistes Jango Edwards i Joan Estrader. El festival també inclourà una instal·lació de jocs per als més petits acompanyada de dos espectacles.

Un poble engalanat

Els balcons dels veïns d’Alcoletge estaran adornats amb motiu de la seua participació en els concursos de decoració de balcons i amb la intenció d’animar i donar vida als carrers del poble. Durant els tres dies, també es podrà visitar el mercat firal, així com punts de venda de marxandatge i un bar del festival. D’altra banda, durant la presentació del festival, el diputat Eloi Bergós va remarcar el suport de la Diputació de Lleida a aquestes activitats dinamitzadores dels pobles que promouen, en aquest cas, la cultura dels pallassos i bufons.

tracking