SEGRE

SÈRIE

'Vida privada' s'atansa a Lleida

A partir del 23 de maig rodaran a la capital del Segrià i Cervera, entre altres localitats de Ponent || Postproducció al Magical des del dia 5 de juny

La cineasta catalana Sílvia Munt, en un moment del rodatge de ‘Vida privada’ la setmana passada.

La cineasta catalana Sílvia Munt, en un moment del rodatge de ‘Vida privada’ la setmana passada.MIREIA SADURNÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rodatge de la TV movie Vida privada, que dirigeix l’actriu i directora catalana Sílvia Munt, cada vegada s’atansa més a Lleida. La setmana passada va començar a Barcelona (de fet ahir eren al Liceu), on van participar alguns extres lleidatans, i el 23 de maig s’iniciaran els enregistraments a Ponent. Està previst que part de la gravació tingui lloc en ple Eix Comercial de Lleida, amb la qual cosa pot despertar una notable expectació.

A més, com ja va publicar SEGRE, la casa Duran i Sanpere de Cervera serà la llar dels protagonistes. D’altra banda, a partir del 5 de juny està previst que comenci la postproducció al Magical Media i que s’allargui com a mínim dos mesos. Aquest projecte compta amb un pressupost de dos milions d’euros i hi participen Televisió de Catalunya, la Generalitat a través de l’Institut Català d’Empreses Culturals, la productora Oberon Cinematogràfica i el Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya (CECAAC), encapçalat per Santi Lapeira, amb seu al Magical Media, que dirigeix Jorgina Domingo.

Vida privada està protagonitzada per una família aristocràtica, els Lloberola, a punt d’arruïnar-se, recorrent el camí que va de la noblesa ridícula de l’avi al comunisme escèptic del nét. És l’adaptació de la gran novel·la de costums de la Barcelona dels anys vint i principis dels trenta, entre el final de la Dictadura de Primo de Rivera i la Segona República escrita per Josep Maria de Sagarra. La TV movie, de dos capítols, serà protagonitzada per Pablo Derqui, Francesc Garrido, Àgata Roca, Pep Cruz, Maria Molins i Pedro Casablanc.

La cineasta catalana Sílvia Munt, en un moment del rodatge de ‘Vida privada’ la setmana passada.

La cineasta catalana Sílvia Munt, en un moment del rodatge de ‘Vida privada’ la setmana passada.MIREIA SADURNÍ

tracking