SEGRE

ESPECTACLES

Harrison Ford promet que "Blade Runner 2049" serà "emocionalment profunda"

Explica que la pel·lícula "reconeix i tracta algunes de les consideracions ètiques que la tecnologia presenta avui dia"

Harrison Ford promet que

Harrison Ford promet que "Blade Runner 2049" serà "emocionalment profunda"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Harrison Ford ha presentat avui el nou tràiler de "Blade Runner 2049", seqüela del clàssic de la ciència-ficció dirigit per Ridley Scott, una continuació que, va assegurar, serà "emocionalment profunda".

Ford, durant el torn de preguntes i respostes amb la premsa, va destacar la primera escena "complexa" que va compartir amb Ryan Gosling durant el rodatge.

"Era una escena sobretot l’ocorregut des de l’última vegada la qual cosa vam veure al meu personatge i la primera vegada que se li veu en aquesta pel·lícula, i les referències que uneixen a aquests dos personatges (el de Ford i el de Gosling), que són inesperadament profundes, emocionalment profundes i realment riques", va indicar el veterà actor.

Així mateix, va explicar que la pel·lícula "reconeix i tracta algunes de les consideracions ètiques que la tecnologia presenta avui dia", i que la trama explorarà tant els beneficis com les conseqüències d’aquests avenços.

A més, després de reprendre altres personatges clàssics de la seua carrera com Indiana Jones o Han Solo ("La guerra de la galàxies"), Ford va assenyalar les raons per les quals va voler tornar a aquest univers.

"El personatge encaixa en la història d’una manera que em va intrigar. Hi ha un context emocional molt fort i la relació entre el meu personatge, Deckard, i la resta em va semblar fascinant. És interessant desenvolupar un personatge així després de tant temps. Va ser una experiència molt gratificant", va assenyalar.

Per la seua part, Gosling, que encarna en el film a l’oficial K, va reconèixer que mai no ha format part d’un projecte tan ambiciós.

"Em vaig veure completament submergit en aquest univers amb què vaig créixer. Per a mi, la clau va ser no mostrar el que sentia, perquè se suposa que el meu personatge està acostumat a aquesta realitat, encara que jo mai no havia vist uns decorats així. Mai he treballat en alguna cosa a aquesta escala. Va ser aclaparador", va manifestar l’intèrpret canadenc.

En l’esdeveniment també va ser present el director de la cinta, el també canadenc Denis Villeneuve.

"Encara estem explorant assumptes com la memòria i l’empatia. Aquests són els temes complexos en els quals aprofundeix la pel·lícula i, per descomptat, el significat del que suposa ésser humà", va apuntar el realitzador.

El repartiment de la cinta el completen Jared Leto, Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Barkhad Abdi i Dave Bautista.

La pel·lícula s’estrena en cinemes dels EUA el proper 6 d’octubre.

"Blade Runner" (1982) discorria en un Los Angeles futurista, l’any 2019, quan l’home ha creat clons anomenats "replicants", ocupats per a tasques perilloses.

Però aquests "replicants" es rebel·len contra els seus fabricants en una colònia espacial, la qual cosa origina un enfrontament entre creador i criatura.

Deckard, el personatge de Ford, és un dels encarregats de caçar els "replicants" que s’han escapat de la colònia, han tornat a la Terra i s’amaguen a Los Angeles.

tracking