SEGRE

MÚSICA

El Maria Canals Porta Cua, divendres a Cervera

Pianos a disposició del públic al carrer

Presentació de la nova edició del concurs, ahir a Cervera.

Presentació de la nova edició del concurs, ahir a Cervera.SEGRE-TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Unes 2.000 persones, entre estudiants i públic en general, participaran divendres vinent a Cervera en la cinquena edició del concurs Maria Canals Porta Cua. Durant la jornada, s’instal·laran pianos de cua a les places Major i Joan Salat i el carrer General Güell perquè tots aquells que ho desitgin puguin interpretar les peces que vulguin.

Està previst que participin en el certamen alumnes de les escoles i instituts de Cervera, Guissona i Sant Guim de Freixenet, així com del conservatori de la capital de la Segarra i de l’escola de música de Ponts. El gerent del concurs Maria Canals, Jordi Vivancos, va destacar aquest dillunsque “l’objectiu és atansar la música de piano a la ciutadania a partir d’una acció molt participativa i transversal”.

Per la seua part, l’alcalde, Ramon Royes, va assegurar que “el Maria Canals és un dels esdeveniments més enriquidors a nivell cultural que acull la ciutat i que lliga perfectament amb el títol de Capitalitat de la Cultura que Cervera ostentarà el 2019”. El programa inclourà activitats per als més petits i un recital del pianista Daniel Ligorio (19.30 hores, carrer General Güell).

tracking