SEGRE

AUDIOVISUAL

El Magical, plató per a BCN'92

L’equipament lleidatà acollirà part de l’enregistrament de la pel·lícula ‘Amics per sempre’, que es roda a Calella || Coincidirà amb ‘Vida privada’

Els actors Òscar Muñoz, Boris Ruiz i Betsy Túrnez, durant una escena del rodatge.

Els actors Òscar Muñoz, Boris Ruiz i Betsy Túrnez, durant una escena del rodatge.IVAN GIMÉNEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona quinzena de maig serà prolífica en rodatges a Lleida. I és que a l’enregistrament de la tvmovie dirigida per Sílvia Munt, Vida privada, s’afegeix el d’una altra coproducció amb TV3, la de la pel·lícula Amics per sempre, dirigida per Román Parrado, ja que el dia 19 rodaran en un dels platós de les instal·lacions lleidatanes i la jornada anterior, fent els preparatius. Així, els dos treballs coincidiran durant uns dies al Magical Media, atès que el Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya (CECAAC) participa en tots dos projectes.

Amics per sempre servirà per commemorar el 25è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona, el 1992. La pel·lícula utilitzarà l’humor per retratar els canvis que va viure la ciutat a través d’una història que reivindica les segones oportunitats i la importància de l’amistat. El rodatge ha començat aquesta setmana a Calella i continuarà també a Barcelona.

La trama explica els fets més transcendentals dels Jocs a través de la història del Carles, el propietari de l’últim xiringuito de la Barceloneta. Després d’haver estat desnonat del seu pis, arruïnat i amb una filla adolescent rebel, la mala sort no l’abandona. El seu restaurant, situat a primera línia de mar, està a punt de ser enderrocat. En un intent desesperat per reparar les seues barrabassades, promet a la filla que, abans de tancar el restaurant, Michael Jordan, el jugador de la selecció nord-americana de bàsquet, soparà al xiringuito. A partir d’aquí es desenvolupa una sèrie de peripècies per intentar complir aquesta promesa impossible amb la inestimable ajuda de la cuinera, Mariluz.

tracking