SEGRE

MÚSICA PROGRAMACIÓ

Festivals al Pirineu amb Roger Mas i Renaldo & Clara

Al Sobirà, el MUDA, el 24 i 25 de juny, i el Maldaltura, el 14 i 15 de juliol

Kiko Veneno, estrella l’any passat del festival MUDA a Burg.

Kiko Veneno, estrella l’any passat del festival MUDA a Burg.FESTIVAL MUDA

Creat:

Actualitzat:

A poc més d’un mes per a la temporada estiuenca, els nous festivals musicals de petit format que han sorgit al Pirineu de Lleida en els últims anys van tancant el seu cartell d’artistes. Així, el cantautor de Solsona Roger Mas serà l’estrella de la tercera edició del Festival MUDA Pirineus, certamen de música i dansa que se celebrarà a la Coma de Burg, a Farrera (a la comarca del Pallars Sobirà), el 24 i 25 de juny.

La cita, que l’any passat va comptar amb Kiko Veneno, també ha previst les actuacions de Minimal Hits, el duo Rusó Sala i Aleix Tobias i Battle Smyth Aresté, juntament amb diverses accions de dansa contemporània, tallers i espectacles per al públic familiar així com un maridatge gastronòmic.

Al Jussà, el Talarn Music Experience comptarà del 28 al 30 de juliol amb Bigott, Joan Dausà i Joana Serrat

D’altra banda, també al Pallars Sobirà, la quarta edició del Festival Maldaltura de música independent, a Llessui el 14 i 15 de juliol, ha anunciat la banda lleidatana Renaldo & Clara entre les primeres confirmacions d’artistes. Els acompanyaran el grup de Collbató de dark folk pop Anímic; el duo barceloní Hibernales, format pels germans Elisa i Eloy; i la banda del Prat de Llobregat Tronco.

Al Pallars Jussà, la segona edició del Talarn Music Experience, del 28 al 30 de juliol a Lo Quiosc, comptarà amb veus emergents del panorama indie actual com Joan Dausà, Bigott, Joana Serrat i el duo Jo Jet i Maria Ribot.

Kiko Veneno, estrella l’any passat del festival MUDA a Burg.

Kiko Veneno, estrella l’any passat del festival MUDA a Burg.FESTIVAL MUDA

tracking