SEGRE

EUROVISIÓ

Manel Navarro: "Després del gall, ja m’esperava un últim lloc"

El cantant de Sabadell assegura que va ser una qüestió de "mala sort"

Manel Navarro:

Manel Navarro: "Després del gall, ja m’esperava un últim lloc"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant Manel Navarro ha assenyalat avui que està "enfadat" amb si mateix per l’"error" comès durant la seua actuació al festival d’Eurovisió i ha revelat que "després del gall, ja m’esperava un últim lloc", si bé creu que aquesta situació no l’afectarà professionalment.

En declaracions a l’emissora RAC1, el representant de RTVE en Eurovisió ha considerat que el fet d’haver desafinat en el moment decisiu del festival va ser una qüestió de "mala sort", doncs no "m’havia passat mai i el dia més important em va passar".

Quant al posterior missatge que va penjar en el seu compte de Twitter, en el qual es veia un gall calçat amb unes sabatilles esportives, al costat del missatge: "Encara que s’hagi colat un convidat no desitjat...", ha explicat que "no es podia amagar que havia fet un gall i volia treure-li importància i riure de l’error".

Quant a la repercussió que aquest "error" pugui tenir sobre la seua carrera, Navarro, de 21 anys, ha indicat: "No crec que m’afecti professionalment. Ara, al principi, serà complicat perquè s’està parlant molt, però d’aquí a unes setmanes tot això haurà baixat moltíssim. (El meu futur) depèn més de mi que d’haver fet un gall en Eurovisió".

El cantant sabadellenc assegura que quan es trobava a l’escenari "no estava nerviós, ni notava la pressió", per la qual cosa no sap què li va poder passar en aquell moment: "No m’havia passat en cap assaig ni m’havia passat en la vida", assevera.

Malgrat les bromes que ha estat objecte, que han inundat les xarxes socials, es pren l’incident amb humor i comenta: "també entenc que la gent rigui una mica".

"Potser és veritat que la cançó no va agradar o no encaixava gaire. Però després del gall ja m’esperava un ultimo lloc", reconeix.

Malgrat tot, Navarro se’n va "content" del seu pas per Eurovisió ja que "l’experiència m’anirà bé perquè són taules que he agafat i segur que no tornarà a passar".

Manel Navarro agrega que té cançons molt millors que "Do it for your lover" i que "a poc a poc aniran veient la llum".

tracking