SEGRE

La 35a Assemblea i 10a Convenció de Premsa Comarcal, dissabte a Igualada

Logo de la

La 35a Assemblea i 10a Convenció de Premsa Comarcal, dissabte a Igualada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dissabte 20 de maig Igualada acollirà la 35a Assemblea Ordinària d’Associats de l’ACPC i la 10a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, coorganitzades enguany amb el setmanari La Veu de l’Anoia. L’assemblea començarà a les 10 del matí al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia ubicat al carrer Doctor Joan Mercader, 1 d’Igualada.

La convenció començarà a dos quarts de dotze del matí, amb el veredicte del 9è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal, promogut per l’ACPC i la Xarxa Vives d’Universitats.

A continuació hi haurà la taula de debat Universitat i Premsa Comarcal, moderada per Juan Cal (director executiu del Grup SEGRE) que comptarà amb la participació de Bernat López (Universitat Rovira i Virgili); Carles Singla (Universitat Pompeu Fabra); Miquel Pueyo (Universitat de Lleida) i Xavier Ginesta (Universitat de Vic -Universitat Central de Catalunya). Després, una taula rodona tractarà sobre els Joves periodistes i la Premsa Comarcal en la qual hi participaran representants de mitjans associats a Premsa Comarcal.

I per acabar, Enric Marín, professor del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la Universitat Autònoma de Barcelona, pronunciarà la ponència de cloenda, Crisi del periodisme, comunicació de proximitat i formació universitària.

Posteriorment, a un quart de 3 de la tarda, en el mateix museu, se celebrarà un dinar de cloenda i el lliurament dels sisens Premis Premsa Comarcal.

Actualment, l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal agrupa 126 publicacions de premsa comarcal i local, en paper i digitals, entre elles el diari SEGRE, repartides arreu del territori català.

tracking