SEGRE

CATALÀ

La Fundació Vallpalou recolza el voluntariat per la llengua

Lleida, amb 300 parelles lingüístiques

Parra i Marí van firmar ahir el conveni a la Fundació Vallpalou.

Parra i Marí van firmar ahir el conveni a la Fundació Vallpalou.FUNDACIÓ VALLPALOU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fundació Vallpalou de Lleida va firmar aquest dimarts un conveni de col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) de la capital del Segrià per formalitzar el seu suport al programa de voluntariat per la llengua, pel qual els participants en aquesta activitat de promoció del català i alumnes del CNL tinguin l’oportunitat de poder disfrutar de les activitats programades per la fundació i del seu fons artístic.

La presidenta del CNL de Lleida, Montse Parra, i el director de la fundació, Joan Marí, van firmar el conveni en un acte també amb l’artista Maria Teresa Vall Palou. La directora del CNL de Lleida, Paquita Sanvicén, va destacar que “ja comptem a Lleida ciutat amb unes tres-centes parelles lingüístiques en actiu, això sí, la majoria dones, en una proporció de tres de cada quatre participants en el programa”.

Els alumnes practicants de català procedeixen d’orígens geogràfics molt diversos, des de països llatinoamericans fins a indis i pakistanesos, passant per marroquins, algerians, romanesos i fins i tot xinesos. La Fundació Vallpalou es converteix d’aquesta manera en lloc de visita o tertúlia per a aquestes parelles lingüístiques.

tracking