SEGRE

Llum verda al projecte de la nova seu del Museu Morera

El termini d'execució de les obres serà d'uns 25 mesos

Una vista de l'antiga seu de l'Audiència de Lleida, que acollirà el nou Museu Morera.

Llum verda al projecte de la nova seu del Museu MoreraHermínia Sirvent / Ajuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió Informativa de Polítiques de la Gestió i Promoció de la Ciutat i la Sostenibilitat ha donat llum verda a la proposta d’aprovació al Projecte Bàsic i d’Execució d’Adequació de l’Antic Palau de Justícia per a la nova seu del Museu d’Art de Lleida (Museu Jaume Morera, abans del canvi de denominació) que es debatrà en el proper ple municipal.

El tinent d’alcalde i regidor de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha presidit la comissió, en què ha informat que la nova pinacoteca té un pressupost de 4,8 milions d’euros (d’uns 900€ per metre quadrat, ha apuntat Larrosa), garantits ja amb l’aportació municipal, amb la de la Generalitat, la de la Diputació de Lleida i els ajuts europeus del Fons FEDER.

Larrosa ha destacat que el nou Museu d’Art de Lleida serà el primer edifici públic amb la consideració energètica A, és a dir, que serà un immoble eficient des del punt de vista mediambiental. Així mateix, el tinent d’alcalde ha explicat que el termini d’execució per adequar l’edifici de l’antiga Audiència que acollirà la nova pinacoteca serà d’uns 25 mesos, preveient que es licitarà immediatament després de l’aprovació del projecte.

tracking