SEGRE

COMUNICACIÓ

La premsa comarcal afirma que el mitjà digital "ha vingut per quedar-se"

Igualada acull la 35a Assemblea Ordinària d'Associats de l'ACPC i la 10a Convenció de la Premsa Comarcal i Local

La premsa comarcal afirma que el mitjà digital

La premsa comarcal afirma que el mitjà digital "ha vingut per quedar-se"TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Igualada ha acollit aquest dissabte la 35a Assemblea Ordinària d'Associats de l'ACPC i la 10a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, que s'ha celebrat al Museu de la Pell, on s'ha afirmat que "el paper encara té molts anys de vida", malgrat considerar que el mitjà digital "ha vingut per quedar-se". El president de l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), Francesc Fàbregas, ha demanat als associats que apostin per les versions online i combinin la immediatesa que proporciona Internet amb continguts de reflexió i anàlisi en les seves edicions tradicionals.

Una de les activitats més destacades de la 10a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, ha estat la taula rodona Universitat i Premsa Comarcal, moderada per Juan Cal (director executiu del grup SEGRE) amb la participació de Bernat López (Universitat Rovira i Virgili; Carles Singla (Universitat Pompeu Fabra);  Miquel Pueyo (Universitat de Lleida) i Xavier Ginesta (Universitat de Vic -Universitat Central de Catalunya).

Després, una taula rodona ha analitzat el paper dels Joves periodistes i la Premsa Comarcal, en la qual hi han participat Lurdes Cardona (Nova Tàrrega); Maria Figueras (El Vallenc); Núria Llop (La Comarca d’Olot) i Miquel Andreu (SomGarrigues). I per acabar, Enric Marín, professor del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha pronunciat la ponència de cloenda, Crisi del periodisme, comunicació de proximitat i formació universitària.

La premsa comarcal afirma que el mitjà digital

La premsa comarcal afirma que el mitjà digital "ha vingut per quedar-se"J.C.

tracking