SEGRE

MÚSICA

Txarango presenta el seu tercer disc a la festa major de Mollerussa

Imatge dels membres de Txarango, amb els assistents al seu concert dissabte a la nit.

Imatge dels membres de Txarango, amb els assistents al seu concert dissabte a la nit.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup barceloní Txarango va presentar dissabte a la nit el seu nou disc, El cor de la terra, durant l’actuació a la festa major de Mollerussa 2017. Una obra que repeteix amb la seua tradicional càrrega de denúncia social, tan coneguda en aquest grup musical. El concert d’aquest grup va ser un crit a posar fi a les injustícies al món, com la crisi humanitària, però també un cant a la vida i a l’alegria, farcit de bon rotllo a ritme de ska i rumba.

D’altra banda, l’últim dia de la festa major de Mollerussa va comptar amb un gran repertori d’activitats. Al matí es va celebrar amb l’11a trobada motera a l’avinguda del canal, així com una prova del campionat provincial d’automodelisme al circuit de la Serra. Al migdia es va dur a terme una ballada de country a càrrec dels alumnes del Big Ben Country, a la plaça Major. A la tarda hi va haver concerts amb la Selvatana i animacions infantils amb la companyia Marc Oriol, amb Embolica que fa fort.

Ja a la nit, al Teatre L’Amistat, La Vella Dixieland va protagonitzar un concert de jazz. Com a clausura de la festa major, hi va haver un castell de focs a l’avinguda Ermengol V i a la plaça de l’Orfeó Renaixença.

tracking