SEGRE

FESTIVALS

Escalarre 2019 donarà feina a 2.000 persones en tres dies

Trobada aquest dijous entre la promotora, els alcaldes de la zona i la Diputació

Imatge de grup dels assistents a la reunió, ahir a l’ajuntament de la Guingueta d’Àneu.

Imatge de grup dels assistents a la reunió, ahir a l’ajuntament de la Guingueta d’Àneu.DOCTOR MUSIC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avancen els preparatius per a la Doctor Music Reincarnation Edition, previst per als dies 12, 13 i 14 de juliol del 2019. Aquest dijous es van reunir a l’ajuntament de la Guingueta d’Àneu els responsables de la promotora, Doctor Music; els alcaldes de la zona, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i altres membres de la corporació.

La trobada va servir per presentar de manera oficial l’informe sobre els aspectes a desenvolupar. Va ser una “reunió tècnica”, en paraules de l’alcalde d’Esterri d’Àneu, Ramon Villuendas, “en la qual hem començat a repartir-nos les tasques. Als ajuntaments ens toca començar a demanar permisos”.

La trobada també va ser un acte de seguiment dels treballs que estan realitzant els consistoris i Doctor Music, com ara l’estat dels contractes amb els propietaris (un 75%) o les necessitats en infraestructures i serveis. Posteriorment, el director del festival, Txema Arnedo, va explicar que tenien la intenció de contractar 2.000 persones durant tres dies, “encara que aquestes xifres les haurem d’anar perfilant a mesura que s’atansin les dates i coneguem les necessitats reals”.

Confia que es tractarà de personal de barres, seguretat i neteja, entre altres perfils. Així mateix, també comptaran amb voluntaris. “En les edicions anteriors, en vam necessitar uns 300 o 400, de manera que suposem que el 2019 la xifra serà similar, però, com succeeix amb la resta dels aspectes, no podrem concretar res segur fins que tot estigui més avançat”, va afirmar Arnedo Aquest dijous en declaracions a SEGRE. El cartell encara està per concretar.

Els abonaments, a la venda el 30 Per als més previsors, val a recordar que dimarts vinent, 30 de maig, es posen a la venda a través del web doctormusicfestival.com els abonaments YEA! (Yo Estuve Allí), per 125 €, als que hagin participat a la campanya de Facebook i puguin demostrar que van assistir a alguna de les edicions anteriors; els abonaments Pájaro en Mano, a un preu de 175 €, i abonaments Ticket Camp, a 20 €, per a la zona d’acampada. Aquests només podran ser adquirits per persones que prèviament hagin comprat abonaments YEA! o Pájaro en Mano.

tracking