SEGRE

PROJECTES

Cervera presenta el logotip de Capital de la Cultura Catalana de l'any 2019

Els organitzadors i la dissenyadora, ahir a la presentació del logo.

Els organitzadors i la dissenyadora, ahir a la presentació del logo.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cervera va presentar aquest dillunsel logotip que presidirà el 2019 la Capital de la Cultura Catalana. És obra de la dissenyadora de Guissona Eva Guasch, que es va emportar el guardó entre els setze participants al concurs.

Segons va dir el president de la Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, amb l’acte d’aquest dilluns “comença el compte enrere” per organitzar l’esdeveniment. Tudela va explicar que de les catorze poblacions que fins a la data han aconseguit la capitalitat, Cervera serà la més petita. L’alcalde, Ramon Royes, va destacar “el reforç que suposarà per a la marca de ciutat el fet que sigui capital de la cultura”.

També va remarcar que a Cervera “s’organitzen esdeveniments de molta qualitat en proporció amb el nombre d’habitants”. El logotip conté quatre lletres C (Cervera, capital, cultura, catalana), que l’autora ha aplicat per construir “un logo compacte”. Segons Guasch, “les lletres han creat un element visual, una flor, amb un punt al mig, que representa el centre de trobada; mentre que l’element blanc de les lletres seria una brúixola”.

tracking