SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES

El grup BAT de Tàrrega estrenarà la comèdia 'La gata salvatge'

Foto de família dels actors del grup teatral BAT i els organitzadors del cicle ‘Entretemps’.

Foto de família dels actors del grup teatral BAT i els organitzadors del cicle ‘Entretemps’.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de teatre BAT de Tàrrega estrenarà el diumenge 11 de juny el seu últim muntatge, la comèdia La gata salvatge de Maribel Masip, sota la direcció de Joan Ribó que aquest dimarts en va destacar “la complexitat ja que hi apareixen uns 25 actors”. Ribó va revelar que “assagem quatre dies a la setmana des de passades les festes de Nadal” i va agrair la implicació dels actors i les actrius en el projecte. En aquest mateix sentit, el regidor de Cultura de Tàrrega, Raül Palacios, va posar en relleu el treball totalment altruista del grup de teatre BAT.

L’argument de La gata salvatge se centra en un club de dones de vida alegre on exerceixen l’ofici més antic del món i com la seua vida rutinària es veu alterada per un fet inesperat. A fi de captar l’atenció del públic, abans d’iniciar l’obra es repartirà entre els espectadors un fullet amb vuit preguntes sobre les relacions dels protagonistes i entre tots els guanyadors se sortejarà un sopar per a dos persones al restaurant La Clau del Rebost de Tàrrega.

La representació d’aquesta obra forma part del cicle d’arts escèniques de primavera Entretemps. L’obra es representarà al Teatre Ateneu a les 18 hores i l’entrada costarà 7 euros.

tracking