SEGRE

Els Guns N' Roses fan vibrar un San Mamés entregat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guns N’ Roses ha fet vibrar a un San Mamés entregat que ha realitzat un exercici de nostàlgia rockera amb prop de 40.000 assistents que han pogut disfrutar dels temes de la banda nord-americana amb Axl Rose i Slash al mateix escenari. Amb una potent descàrrega de llum, so, pirotècnia i imatges a les tres enormes pantalles de l’escenari, els Guns N' Roses han fet les delícies del públic amb temes com "Welcome to de jungle", "You could be mine" o "Sweet child o’mine", amb el qual ha retronat l’estadi.

Els nord-americans han arribat a San Mamés dins de la seua gira "Not in this lifetime", que ha tornat a reunir el cantant Axl Rose, el guitarrista Slash i el baixista Duff McKagan, tres dels membres originals de la banda, que diumenge estarà a Madrid.

Amb unes fortes mesures de seguretat als voltants del recinte i Tyler Bryant & The Shakedown i Marc Lanegan Band de teloners per amenitzar l’espera, el camp de futbol s’ha anat omplint a poc a poc per al que ha estat el primer concert en el nou San Mamés.

La seua actuació a San Mamés, amb un so deficient al començament però que ha millorat ràpidament, i amb homenatge a Chris Cornell amb el "Black hole sun" de Soundgarden, ha pivotat sobre els temes de l’"Appetite for destruction" i els dos "Use your ilusion". No han faltat cançons del disc "Chinese Democracy", potser els moments més fluixos de la nit, com la que dóna títol a aquest disc, que ha estat el tercer tema que ha sonat a San Mamés, després de "Mr. Brownstone" i abans del potent "Welcome to de jungle". Després han arribat el "Double talkin' jive", i el "Better" del "Chinese democracy", que ha passat sense pena ni glòria abans que sonessin "Estranged", una de les millors de la nit, la versió del "Live and let die" dels Wings, que ha desencadenat la bogeria, i el "Rocket queen".

Amb "You could be mine", altre dels 'hits’ de la banda, els Guns N' Roses han donat un pas de rosca més a un espectacle que ha anat avançant amb "Civil war" i "Coma" per a lluïment, una vegada més, de Slash i a la conclusió del qual Axl Rose ha presentat els membres de la banda.

Abans d’un altre dels clàssics dels nord-americans, aquest "Sweet child o' mine" reconeixible i aclamat per tot el camp des de les primeres notes, San Mamés ha pogut escoltar el 'solo' de guitarra de Slash, coronat amb la cançó d’amor de "El Padrino", de Nino Rota.

Després "My Michelle" ha deixat pas a un mà a mà entre Slash i Richard Fortus amb el "Wish you were here" de Pink Floyd, abans d’un altre dels clàssics de la banda: el "November rain".

I després d’aquesta cançó, ha sonat una altra que no podia faltar, la versió del "Knockin' on heaven’s door" de Dylan, corejada pels prop de 40.000 colls de San Mamés, abans que s’escoltés el "Nightrain" amb el qual s’han retirat momentàniament de l’escenari.

A la tornada, uns altres quatre talls, on han destacat "Don't cry", la versió de "The seeker" de The Who i, en el definitiu comiat, aquest "Paradise city" de l’herba verda i les noies boniques, amb el qual la banda ha coronat, entre confeti i pirotècnia, la primera nit musical del nou San Mamés.

Axl Rose en un moment del concert d'aquest dimarts a Bilbao.

Els Guns N' Roses fan vibrar un San Mamés entregatEFE

tracking