SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES

Torrelameu organitza el primer festival familiar de contes i circ, Marrameu

La presentació de Marrameu va tenir lloc ahir a la Diputació.

La presentació de Marrameu va tenir lloc ahir a la Diputació.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El món dels contes, el teatre i el circ protagonitzaran el primer Festival de Contes i Espectales de Carrer Marrameu, que acollirà Torrelameu aquest dissabte i diumenge, 3 i 4 de juny. Els visitants podran disfrutar d’activitats vinculades als contes i al circ amb una dotzena de companyies i una quinzena de funcions.

L’alcalde de Torrelameu, Carles Comes, va assenyalar que Marrameu “pretén ser una trobada familiar i un aparador de companyies teatrals, ja que hem convidat 58 regidors de Cultura perquè puguin veure’ls i contractar-los.” El vicepresident de la Diputació, Jordi Latorre, va afirmar que “és una aposta per la cultura, la infantesa i el territori”.

El director del festival, Pere Pàmpols, va explicar que dissabte a la tarda s’han concentrat la major part de les sessions de contacontes amb alumnes de la Universitat de Lleida i de l’Aula de Teatre de Lleida. Diumenge continuaran els contes escenificats i el taller de circ aeri amb Trapetelando. A la tarda hi haurà l’animació musical de La Festa Salada, Escumanimació i la batucada. La canalla tindrà un gran sorral.

tracking