SEGRE

Un total de 42 espectacles a la nova temporada unificada d'Auditori, Escorxador i Llotja

Enguany s’estrena un nou descompte per a joves

L'acte de presentació de la programació.

Un total de 42 espectacles a la nova temporada unificada d'Auditori, Escorxador i LlotjaÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Auditori Municipal Enric Granados, el Teatre Municipal de l’Escorxador i el Teatre de la Llotja han presentat aquest divendres la T2, la programació estable d’arts escèniques i música dels tres equipaments per al període de setembre a desembre.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha explicat que la nova temporada dóna continuïtat a la T1 i que canvia la imatge. Acompanyat dels tinents d’alcalde Montse Parra i Rafael Peris, i amb el director d’arts escèniques de Lleida, Llorenç Corbella, i la directora de l’Auditori, Puri Terrado, ha detallat els 42 espectacles (56 funcions) que es podran veure: 20 a l’Auditori, 5 a l’Escorxador (que es combinaran amb la Mostra d’Arts Escèniques) i 17 a la Llotja.

En aquesta temporada (la podeu consultar en PDF) s’ha afegit un nou descompte per als joves amb una reducció del 50% en espectacles municipals. En el cas de l’Auditori, hi ha la possibilitat d’adquirir abonaments (OJC o de tardor), amb l’opció també de personalitzar-lo escollint els concerts que més interessin a un preu més econòmic.

Entre els espectacles que es podran gaudir a Lleida hi ha “E.V.A”, de T de Teatre, dirigida per Julio Manrique, o “In Memoriam (La Quinta del biberó), amb autoria, escenografia i direcció de Lluís Pascual. “Art” també arriba a la Llotja, amb els actors Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.

En dansa, Broda Bros & Brincaderia portaran “Vibra”; es veurà la Producció Nacional de Dansa “L’estol”, de Roser López Espinosa, i “Many” de Thomas Noone Dance, i el Russian Classical Ballet, amb “El Trencanous”.

L’oferta de l’Auditori posa en relleu la bona salut musical a la ciutat, amb formacions i produccions lleidatanes, també per a públic jove. Així, entre altres, hi haurà “Perles de la música coral de 5 segles”, del Cor de Cambra de la Hochschule für Musik Franz Liszt de Weimar, cor estudiantil de gran renom i premiat en diversos concursos internacionals, o la “Gala lírica. Àries, Romances, Duos i Cançons”, organitzada pels Amics de l’Òpera de Lleida.

Igualment, ha destacat el concert de Blaumut, que torna a la ciutat per presentar el seu nou disc “Equilibri” o els tradicionals concerts del Festival de Valsos i Danses, Musiquem Lleida, Veus.kat o Mamapop –aquest darrer dins l’espai solidari de l’Auditori-.

En el marc de l’Any Granados hi ha el concert de clausura “Gaziel i Picarol. Dos drames modernistes catalans”.

tracking