SEGRE

MÚSICA

Paco Candela busca l'“escalf de la gent de Lleida” amb sevillanes

El cantant sevillà lluirà diumenge a la Llotja la seua característica gorra, que imiten els seus fans.

El cantant sevillà lluirà diumenge a la Llotja la seua característica gorra, que imiten els seus fans.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Rumbes, tangos, fandangos, sevillanes... Tot un número u actual del flamenc, el cantant sevillà Paco Candela, actuarà diumenge a la Llotja de Lleida en la gira per Catalunya del seu nou disc, Directo al corazón, de mans de Radio TeleTaxi. Candela va mostrar la seua satisfacció per haver-se situat en el número u del gènere.

“Allà on anem, tenim èxit; gaudeixo amb l’afecte de la gent de molt diferents edats”, va explicar a SEGRE. Les lletres de les seues cançons arriben al públic per la seua proximitat i una forma d’interpretar-les única.

“M’agrada cantar al que m’envolta, la família, el camp, el Rocío...”, va assegurar aquest artista, que va animar el públic de Lleida a disfrutar de la seua actuació, “tots aquells amb cor que vulguin sentir i disfrutar de les coses nostres, del camp i els animals”.

Com és habitual en els seus concerts, Candela promet saludar personalment els seus fans al final de l’actuació. “Allà és on rebo l’afecte més proper de la gent, l’escalf del públic”, va afegir un cantant que “ha canviat la cara” a les sevillanes.

tracking