SEGRE

URBANISME

Recullen firmes contra el projecte del Parc de les Arts

Fins divendres, cada tarda a Alcalde Pujol

Punt de recollida de firmes de la plataforma veïnal, ahir davant el solar del futur Parc de les Arts.

Punt de recollida de firmes de la plataforma veïnal, ahir davant el solar del futur Parc de les Arts.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plataforma veïnal El Parc és Nostre, contrària a l’actual projecte de la Paeria del Parc de les Arts, al barri del Camp d’Esport de Lleida, va estrenar aquest dilluns un punt d’informació a la cantonada del carrer Segrià amb Alcalde Pujol per difondre el projecte municipal i la postura contrària d’aquest grup de veïns i recollir també peticions de retirada del projecte.

Josep Maria Guasch, membre de la plataforma, va assegurar que “en poc més d’una hora, hem recollit més de setanta peticions”. Un grup de voluntaris estaran al capdavant d’aquest punt d’informació cada tarda, de 19.00 a 21.00 hores, fins divendres. “Ens ha sorprès que molts dels que hi han vingut estan molt ben informats sobre el que ocorre amb el Parc de les Arts i, fins i tot, ens demanen formularis per a familiars i veïns”, va comentar Guasch.

L’última reunió de la plataforma, la setmana passada, va reunir més de 150 veïns al col·legi Joc de la Bola. ERC, la CUP, el PDeCAT i el Comú donen suport a la reclamació veïnal a la Paeria perquè retiri un projecte que preveu cedir durant cinquanta anys un terç del solar de 17.000 metres quadrats a mans privades.

tracking