SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES

Binèfar ja és un festival

Arranca la cinquena edició de l’Imaginaria, de titelles i imatge en moviment || Amb quaranta activitats fins diumenge

El xou ‘Antoine, domador de pulgas’ va obrir dilluns una setmana d’espectacles a Binèfar.

El xou ‘Antoine, domador de pulgas’ va obrir dilluns una setmana d’espectacles a Binèfar.IMAGINARIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala d’exposicions del Centre Cultural de Binèfar va acollir dilluns a la tarda la inauguració de la cinquena edició del festival Imaginaria, de titelles i imatge en moviment, que es desenvoluparà fins diumenge amb una àmplia programació de més de quaranta activitats per al públic familiar i adult, la majoria gratuïtes, en setze espais diferents d’aquesta localitat de la Llitera.

Esdeveniment de múltiples disciplines: ‘performances’, titelles, llibres, música, circ, cine, tallers i exposicions

Antoine, domador de pulgas, l’àlter ego de l’artista Antonio Santos, va convidar el nombrós públic a disfrutar del seu petit circ de puces. Minuts després, Antoine tornava a convertir-se en Antonio Santos per presentar l’exposició El circo, un recorregut per la història d’aquest gènere en una col·lecció d’il·lustracions en les quals es pot trobar el tradicional presentador de la carpa, els pallassos, l’home bala i fins i tot la dona barbuda.

La programació va seguir aquest dimarts a la tarda amb contes a càrrec del Taller Nazaret al Teatro Los Titiriteros de Binéfar i, a la nit, estava prevista la projecció de curtmetratges per a adults. El gros del certamen començarà a partir de demà dijous, amb teatre, circ, una cercavila, cine, tallers, presentacions de llibres i música. Els lleidatans La Baldufa hi actuaran divendres amb Lío en la granja.

tracking