SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES

La millor estrena de carrer de la Fira de Tàrrega guanya dos Max

‘Mulïer’, de la companyia valenciana Maduixa Teatre, el setembre passat a FiraTàrrega.

‘Mulïer’, de la companyia valenciana Maduixa Teatre, el setembre passat a FiraTàrrega.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mulïer, l’espectacle de dansa sobre xanques a càrrec de cinc ballarines que la companyia valenciana Maduixa Teatre va presentar en la passada edició de FiraTàrrega, i que va rebre el premi a la millor estrena de carrer del certamen, va ser reconegut dilluns a la nit a València amb dos premis Max de les arts escèniques: millor espectacle de carrer de l’any i millor composició musical per a espectacle escènic.

No va ser l’únic Max vinculat al certamen teatral de la capital de l’Urgell, ja que el muntatge Oskara, dels bascos Kukai Dantza i Marcos Morau/La Veronal –que es va poder disfrutar a FiraTàrrega al Teatre Ateneu–, va rebre tres premis Max: millor espectacle i elenc de dansa i millor disseny de vestuari.

La gala dels Max, celebrada al Palau de les Arts de València i dirigida per Joan Font (Comediants), va reivindicar el paper de la dona al teatre i a la societat i va coronar també l’obra Només són dones com a millor espectacle de teatre i millor direcció per a Carme Portacelli.

Val a destacar que el Max al millor espectacle revelació va ser per a la Compañía Eia, pel muntatge de circ inTarsi, que va poder veure’s a l’abril a l’Escorxador, dins de la temporada teatral de Lleida.

tracking