SEGRE

AUDIOVISUAL

L'onzena edició del Picurt, amb 75 projeccions de 18 països

Se celebrarà del 20 al 24 de juny entre la Seu d'Urgell, Andorra, Alàs i Artedó

La onzena edició del Picurt, amb 75 projeccions de 18 països

La onzena edició del Picurt, amb 75 projeccions de 18 països

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La onzena edició de Picurt, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus tindrà lloc del 20 al 24 de juny a Artedó, la Seu d'Urgell, Andorra i Alàs. L'ha presentat el matí d'aquest dijous la seva directora, Montse Guiu, que ha explicat que es projectaran un total de 75 pel·lícules (entre llargmetratges, documentals i curts) de 18 països diferents. D'aquests, 25 participen a la competició oficial.

En aquest sentit, Guiu ha assenyalat que s'hi podrà veure "el bo i millor" ja que algunes de les produccions són inèdites a l'Estat espanyol i han estat premiades als festivals de cinema més importants del món. Com la resta d'anys, s'atorgaran el Premi Gall Fer Pirineus-Ciutat de la Seu d'Urgell; el Premi Gall Fer d'Ecologia, el Premi Gall Fer Internacional i el Premi Gall Fer Vallnord d'Esports.

A més a més, el director convidat serà el català Marc Recha, que durant la clausura rebrà un homenatge per tota la seva aportació cinematogràfica en un acte presentat pel crític de cinema Àlex Gorina. Precisament la seva pel·lícula "Un dia perfecte per volar", inaugurarà el certamen el dia 20 als Cinemes Guiu de la Seu d'Urgell.

Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus

tracking