SEGRE

L'Esbaiola't oferirà 37 propostes artístiques durant quatre dies

El festival de teatre per a tots els públics se celebra del 20 al 23 de juliol a Esterri d’Àneu, amb un 25% més de pressupost i una jornada més

L'espectacle Rats de la cia. Campi Qui Pugui

El desè Esbaiola't oferirà 37 propostes artístiques durant quatre diesO Riart / Esbaiola't

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival de teatre Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu celebra enguany el seu desè aniversari i ho fa amb un increment de dies i de pressupost. Així, el certamen creix una jornada i s’allarga del dijous 20 de juliol fins el diumenge 23. Pel que fa el pressupost, creix un 25%.

El desè Esbaiola’t oferirà 37 propostes artístiques:19 professionals, una no professional, 8 del territori i 9 tallers i activitats complementàries. En total, el públic podrà gaudir de més de 80 funcions i activitats.

D’entre les companyies professionals es troben la pallassa Pepa Plana que presentarà la seua última obra “Suite”; la companyia de titelles Peus de Porc amb el premiat espectacle “A taula!” o la companyia de circ Sebas amb la seva darrera producció “Alone”, entre d’altres.

Hi haurà tres companyies estrangeres: els belgues Tof Theatre amb el curiós espectacle de titelles “Dans l’atelier”, els francesos Cirque Hirsute amb l’espectacle “Les Butors”, i els francesos Compagnie S amb el taller-espectacle “Les Super Piafs”.

També hi participarà Petiestable 12 de l’Aula de Teatre de Lleida, que representarà l’espectacle “Landscape”.

A més, hi ha 8 propostes del territori com la desvergonyida Esperanceta que treu el cap per la finestra de l’Ecomuseu; els Diables de les Valls d’Àneu, que faran un gran correfoc el dissabte a la nit; els tallers de llana que es realitzen a la Caravana Xisqueta; l’espectacle del grup de teatre local els Xants Grup Escènic; els Kina Creu amb la festiva batucada; el jove grup de grallers Peta Canyes i els capgrossos de l’Estarna.

tracking